Tein pahan teon. Joinasin terribleen! Tein sen aluksi vain ompeluvinkkien vuoksi, mutta nyt olen menossa keskiviikkona miittiinkin S: !

Terriblessä on välillä tosi kivoja topiceja, mut sitten siellä on välillä sellasta saatanallista brändinatsismia ja elitismiä. Onko sillä muka oikeesti väliä millasta pitsiä käyttää?

Siinä mielessä aika perseestä, että lolitakulttuuri on menny sellaseksi elitistihoroiluksi, koska tyyli itsessään on sairaan nätti. On se tyttöjen maailma vaan niin petollinen :D Noh ei sentään, mutta jos joku random lukija ei tiedä mistä puhun, niin minä teen karkeita yleistyksiä:

Lolita on nättiin mekkoon pukeutunut tyttö joka kaataa mustikkakeittoa sen päälle, joka huomaa että sen mekko on piraatti. Tai sitten se brändinatsi kaataa sitä keittoa.

Lolita on leivoksia syövä laiheliini, sillä "lolita näyttää rumalta läskillä."

Se lolita, jonka pitsi ei ole 100% puuvillaa ja käsin nyplättyä, on hiearkiassa luonnollisesti alempana. Piraattimekoista saattaa jopa joutua hiearkian "omegan" asemaan.

Lolitat ovat kuin kissoja, näyttävät todella kauniilta ja kilteiltä, mutta jos menet liian lähelle, tulet kynsityksi.

 

So you got it, right?

Sit mää naureskelin sellaisille topiceille, missä puhuttiin suurinpiirtein sitä, että mitä lolita saa harrastaa tms. Sen lisäksi sieltä sai suurta hupia lukemalla ompelutopiceja. ns. n00bit kirjotteli sinne että miten ommella lolimekko anteeksi lyhyt postaus, ja sit tr0 elitistit kävi vastaamassa että MENE KIRJASTOON ÄLÄKÄ KIRJOITA TÄNNE!!! :D

On siellä silti jottain ihan oikeesti hyvääki. Sinne tulee esim. postauksia jos joku löytää jonku hyvän kaavan jostain lehestä tms. Ja niistä miiteistä en tiiä, mut toivon kyllä et ne on okei. Tai siis ettei ne oo sellasia että kun meen sinne niin ne tekee mulle ruumiintarkastuksen ettei mulla ole muovipitsiä ja mittarin kanssa hameen pituus. Sitte tarkistus löytyykö mamelukit, ja sitte voi ehkä osallistua.

Joo meikä lähtee nyt nukkuun, kommenttia haluaisin kiitos!